3 timmar sen!

hej, nu är jag här och skriver igen, ska snart ut med felicia och mikeala. men inte än. lovet har startat bra. tror nog att resten kommer äga . hih ska lägga in lite bilder på mina söta syskon.


min storasyster Cecilia
min storebror Jonny
gammalbild på min andra storebror Sebastian



de två första är mina"halv" vi har bara samma pappa, men dom känns som mina hel.
men sebastian är min helbror:)

1 dag sen!

hejsan , som ni märker har jag hoppat över en dag men jag hoppas på att jag kan ta igen nu när det blir lov.just nu så kom jag från Anton, jag och Felicia har varit med han och viktor. dom mekade i antons garage jätte kul! NOT! menmen, ni sitter jag hemma hos mamma och ska vänta tills om 45min då ska jag dra till pappa och äta sen till mamma igen för att sköta om hunden. Ja dessutom äre ju lov nu så det kommer bli fett roligt att bara chilla och vara med kompisar. skolan har varit så där men det har varit del vis kul.
pusss




kolla mitt stackars lilla öga, fick en snö boll i det :(

ja!

hejsan , nu har jag fixat den nya headern. snart kommer frågestunden att komma. om ni ser det har jag ändrat lite vid kommentars fälten så kommentera gärna och skriv vad ni tycker, när ni kommer in på kommentars sidan kommer ni att se det jag har ändrat.ja jag komm iallafall nyss hem från skolan och den gick väl okej, tur att vi bara har till onsdag att gå känns asm. jag ska inte dra ut på det så vi höres.
pusss



dåligt av mig!

hejsan , nu har jag varit så där dålig på att skriva men det ska ornda sig endå. idag har jag inte gjort så mke teep inget alls. men det har varit chill. igår vara jag bara hemma och umgicks med min mamma. vi hade i allafall släckt under timmen fett bra. jag vet inte riktigt vad mer jag kan skriva men då får detta bli ett slut med en fråga:



pussss




lunchrast!

hejsan, sitter på bibiloteket och chillar, har bokat dator.vi ska snart ha ¨våran sista lektion som är NO "SUCK". men det är okej.somm sagt har jag inte så mke roliogt att berätta så
pusss

träning!

hejsan, först vill jag bara säga ni kommer att få nöja er med ett inlägg per dag men jag hoppas endå att jag ska bli bättre på blogga , men det är så att min brors dator har virus så han anväänder min dator så ofta han kan så jag kan inte sitte lika ofta men när han fått ordning på sin då kommer det gå undan. aja , kom just hem från träningen eller för teep en haltimme sen men endå, den gick väl okej. jag taggar iallafall kulturnatta redan med ida , felicia och teep mikaela fett nice och sen taggar jag det vi kanske ska göra , men det får ni inte veta vad för det är en hemlis:].jag tycker att ni ska bli bättre på att kommentera jag ser ju bara att ni varit inne. det är mycket roligare att få kommentarer. jag tror faktisk att jag ska dra igång med en frågestund imon. jag jag tro att deet kommer komma in en ny header den ser ganska lik som den andra bara lite justeringar. jag ska inte dra ut på det här så mycke mera så gonatt och hejdå!
pusss



håller på att dö!xD


asså han e så jävla bra ..
ni kommer endå se ut som smegol sen

länge sen jag skrev igen..

hejasan , jag måst verkligen bli duktigare på det här och om ni märker nån skillnad så vill jag gärna att nij säger till. ja det jag skulle berätta var att idag har det varit friluftsdag i angäs igen det blev mycket bra, bilder kommer sen. den här gången åkte jag snowboard kan inte säga attt jag e bäst på det men jag klarade av det mesta förutom att svänga med tårna det är fullkommligt omöjligt man faller bara framlänges. jaja jag har haft en super bra dag så tack tjejjer.sen innan jag skulle fara på väg till skolan så skulle jag peta in min piercing(stavning)och sen kommer det en snöklump jag cyklar på den om jag petar iväg piercingen, eftersom jag tog hål med postol så var det inget lås inne i näsan.så hejdå med den , Men allödeles nyss var jag och mamma till marina hon som tog hål fast i umeå och hämtade en riktig piercing och det gjorde ont nå kompiöst men det gick att få in den och nu är jag nöjd och glad.
ni ska ha en super bra kväll och jag säger väl gonatt även fast det är ett tag kvar
hare
puss


//

dåligt av mig!

hejsan jag har varit jätte dålig på att uppdatera men nu ska ni få en bildbomb av min hel :D





det var nattöppet
sen var jag på stan
hm 149:-
+ en svart 2 för 99:- bikbok
 lindex 149:-
hm 79.90:-
bikbok 199:-
ska köpa en till i en annan färg :)
det var lite av bilderna har teep hundra till menmen
pusss

hos ida!

hejsan , sitter hemma hos ida och värmer mig vi ska snart gå hem till felicia sen till min mamma och senare till ug. det kommer bli fett kul hoppas jag. men det är teep ingen tvekan.så nattöppet HERE WE COME.
pussss

Stan!

hejsan , har nästan nyss kommmit hem från stan med Miranda,Denise och Felicia. det var en skön dag jag och denise for in med 11.10 bussen sen mötte vi upp felicia och miranda på stan, vi spelade laserdome, men jag och flizz förlorade men det var förbaskat kul. jag har lagt undan en skinnjacka som jag ska köpa imon. och sen på lördag ska jag ta en stor dag på stan med felicia först stan SHOPPA JÄVEL, sen resturang och sen se på bio. fett najs längtar, på fredag är det ju nattöppet på UG dit ska vi ju antagligen. ja inge mer att berätta skriver efter träningen.
pusss



gonatt!

hej , jag ska inte gå och lägga mig riktigt än men sista inlägget så jag säger gonatt. vihöres
puss

skol dag 2 chekkkk

hejsan, idag så vare ju andra skoldagen efter lovet. först nu på morgonen så har vi haft syslöjd inte det roligaste ämmnet men det funkar. jag gjorde klat min väska, den blev inte den finsate får se om den kommer till användning. Felicias väska blev däremot mycket finare. senare sist på dagen HK, rätt så nice om inte lärarna dampar så jävulst, men gooa vårullar vare då. imorgon är vi ju somsagt lediga fett skönt , men dryg samtidigt , aja ska inte dra ut på det här nå mer.
pusss

fett gulliga barn!

NU har skolan börjat!

hejsan , det känns verkligen att skolan har börjat blogg har varit oupptaferad hela dagen, det kommer inte bli tre inlägg per dag lika ofta nu när skolan är igång. men jag ska verkligen försöka nu när ni börjat besöka min blogg. aja det kommer mer bli ett GODNATT inlägg så
GODNATT
pusss



14.30

hejsan, imorsse vaknade jag halv tre,"WOOPS". men det var as skönt att få sova men det kanske inte va så bra pga att det är skola imon. menmen nu blev det så.ikv blire träning känns toppen. jag vet inte riktigt vad mer jag har att berätta, bara teep att jag ska äta oxfile och potatisgratäng till middag. aja skriver väl mer ikväll för hoppnings vis.
pussss


MEE IDAG :]

FINALLY!

Nu e jag helt klar med mitt rum JIPPIEE, ni ks afå en bild men ni som inte vet hur det såg ut innan sorry glömde ta en bild innan men här kommmer den


LOOOOOK!

SHIIIT!

hejsan asså det är så himla jobbigt att städa , fast det är asm efter att man e klar . nu har jag teep gjortr herla skrivbordet, förutom lådorna men det ska hända nån annan gång. ikv blire melodifestivalen med Mikaela kommer bli fett chill och kulatt träffa henne, honhar ju varit i orsa hela lovet. japp. jag har nog inte så mkycket mer på hjärtat hörs senare.
pusssss



så ser jag ut när jag städar

gokväll!

hejsan, kvällen idag har varit ensam, ingen hat kunnat vara med mig"SUCK". felicia den jäveln är ju hos sin morbror, menmen sånt é livet ibland måste mman vara ensamen. idag har det inte blivit så mke städning men jag hoppas att det blir imorgon PÅDAGEN. jag måste bara berätta jag åt asgod middag idag, spisgrillad kycklingflie med klyftpotatis och bea-sås, det blev så jävulst gott. ja jag slänger in en bild längre ner och nu ska jag kolla om det finns nå att se på, kanske ska se national trasure(stavning) senare kl 21.30, vet inte vilken kanal. aja ska inte dra ut så mkcket mer på det här nu.
pussss


juste va tycker ni om min näspiercing?

?


God morgon!

hejsan och godmorgon sitter här och liksom bara tar det lugnt, jag har nyss fikat och är helnöjd. nu blire lite dator sen så blire att klä på sig och sen ska jag följa med mamma och mormor på affären sen ska jag städa till det sista. ja idag har jag inga speciella planer men det blir säkert någe kul ikv, vi får se, nu ska jag göra lite annat. men förhoppningsvis skriver jag senare. aja
pusss

bjuder på en liten morgonbild.
btw: ingnorera mitt plåster på näsan , har tagit hål och man måste ha det när man sover:D

ojj

har inte blivit så mke städning idag men då får det vänta tills imorgon. ikv vet jjag inte om det kommer hända så hemskt mke men man får väl hoppas. juste, så nördig och late jag är så har jag skaffat skype och om ni vill ha mig på eran lista så sök på:
Liinnneaag
elr
[email protected]

då hittar ni mig garanterat. jaja ska kolla om jág hittar någon rolig att snacka med så hare bra så skriver jag nog ikv.
pusss




GODMORGON!

hejsan alla nyvaknade, själv har jag legat och snoozeat(stavning).nu ska jag snart fika sen äre tv:n som väntar. efter det drar mer städning igång, jag villha det gjort yill helgen så jag kna parta lite(AA) skoja.
aja
pusss

Ny design!

hejsan, jag hoppas att ni ser den nya designen, ni får jätte gärna tycka till om den.
det blir mer städ dagar för mig "SUCK" men det går bra endå.
jag har inte så hemsk mycke mer att berätta så
gonatt
puss
what happend guys?


Första delen av städningen, CHECK!

nu har jag rensat garderoben, känns asm, nu åter står bra mer"SUCK"
men jag får kämpa på:)


bara för att :)

bara för att jag och Felicia är så himla  cute:]



jag bara älskar tjejenn till vänster!<3

städning!

hejsan, jag slapp städingen igår pga träning , men då blir det idag jag ska göra det. hela min sportlovs vecka eller stora delar kommer jag att städa, fast på kvällarna kmr det bli kompisar.på träningen igår tränade vi med killarna-.-. men det gick teep bra. annars har det inte hänt så mke än så länge men vi höres väl
hare bäst

pusssgive me summer!


booring

hejsan igen, asså finns det någe tråkigare än att städa sitt eget rum?. det måste ju vara det tråkigaste som finns. har kommit till mamma nu. innan gjorde jag ett tappert försök att skotta studsmattan(jag vet att det låter konstigt men) vi hade glömt att ta ned den så den har typ as mke snö på sig och nu när det töar blir det ännu tyngre, jag kan ju avslöja att jag lämade mer än hälften till min bror.sedan nu efter jag har ätit "lite" sen lunch så ska jag ta
och städa mitt rum och det kommer inte bli kul för mitt rum är DISASTER(stavning).
har inge mer att skriva nu
pussss



Ida och Elin!

hejsan , orkade inte skriva något i går men iallafall var jag med Ida och Elin igår kväll , det va teep fett nice ,haha , vi teep lyssnade på musik och snackade. ja och dag blire att åka te mamma, har varit hos pappa i veckan. tillls nu har jag sovit o tittat på tv. men det var typ bara tråk på tv. men jag kankse skriver ikv.
hare bäst
pussss




Bild kommer nu:)

klaga inte bilden :)

nu är det gjort!

heejsan, nu är det gjort som sagt jag är superduper nöjd med resultatet. jag har ingen bild men det kommer väl som småningom. igår så tog jag ju hål , men även va jag med felicia och vi for på ug på kvällen, det var teep kul där, vi satt och gjorde armband:]. och spelade guitar hero. idag tror jag att jag ska vara med felicia igen hah, det här blev ett lite konstigt inlägg men det får funka
hare bra
pussss


saknar<3

nu kommer BILBOMBEN!




  

   

   

det finnns fler bilder men jag orkar inte ladda upp alla :D

Galna kidz? JAA!

hejsan , dagnes upplevelse på praoen , wooosh , helt galen. första två timmarna var helt lugna MEN. efter lunchen, då  kom alla barnen igång , först fick jag sitta och rita ungefär 11 älgar till alla, sen när vi kom ut sista ggn hoppade teep 7 barn på mig och när dom fick ner mig över en liten plog mur , satt det barn framför och dörsökte snömula mi9g, bakom sattt det några och drog en i bena, sen vare en unge som bestämde sig att sitta på min rygg och hoppa så jag magpumpades rejält(stavning ). Barn dom är väl underbara....Eller?.
aja det blir ingen träning för mig ska bara chilla och ta det lugnt.
har inte så mycket mer att berätta men tills jag skriver
hare bäst
pusss

precis innan sjuan skulle börja, fett fin felicia.. men vad har jag för frisyr?

SORRY!

hejjsan , jag har inte bloggat och inte kommit med någon bildbomb, men det kommer så fort jag har min kamerasladd och det kommer nog bli i morgon ( man kan väl hoppas ). iveckan har vi ju paroat, och det här tvådagarna har varit bara chill. allla små barn är så himla gulliga det blir teep: Linneaa spela det här med mig någon annan bakom Liinnnea kom och leek, någon som står brevid Liiiinnea komm!. ganska jobbigt men dom är så söta.
ikväll vare ju som sagt träning , det var inte den bästa , men alla träningar kan inte vara bra.
På torsdag ska jag följa med felicia och hon ska klippa sig , och jag ska förhoppnings vis ta hål i näsan , man får bara hoppas att jag passar, jag kan komma upp med en bild(Redigerad) om hur det kommer se ut så får ni gärna tycka till.
aja ska gå in och chekka priser nu!
hare bäst
pusssss




har bara paint på den hr datorn ;] men ni får nöja er :]

RSS 2.0